Tko smo mi ?

Upoznajte nas

Elektro-Milas d.o.o.

Poduzeće Elektro-Milas d.o.o. na čelu s g. Daliborom Milasom osnovano je 1994. godine i u svom obujmu poslovanja nudi maloprodaju i veleprodaju elektroinstalacijskog materijala, kabela, sklopne tehnike i tehničke rasvjete vodećih svjetskih proizvođača te proizvodnju niskonaponskih razvodnih ormara, ormara za mjerenje, distribuciju i upravljanje električnom energijom sa glavnim sjedištem u Ljubuškom, na adresi Sestre Silvije Antić broj 4.

Kako smo do toga došli?

Upoznajte naš put od samog početka do danas.

Elektro-Milas počinje s radom

Poduzeće Elektro-Milas osnovao je g. Dalibor Milas 11.travnja 1994. godine.

U svom obujmu poslovanja Elektro-Milas d.o.o. nudi maloprodaju i veleprodaju elektroinstalacijskog materijala, kabela, sklopne tehnike i tehničke rasvjete.

11. travnja 1994.

Preseljenje

Nakon višegodišnjeg usmjeravanja i ulaganja u imperativ zvani uspjeh, Elektro-Milas nastavlja sa daljnjim radom ali iz nove impozantne poslovne zgrade u koju se preseljava 2005. godine i koja se nalazi na današnjoj adresi u ulici Sestre Silvije Antić broj 4 u Ljubuškom.

2005.

Otvaranje novih poslovnica

Ova godina bilježi još dva značajna događaja, a to ​su otvaranje poslovnica u Sarajevu i Grudama.​

2005.

Prva poslovnica u Hrvatskoj

2​008. godine otvara se prva poslovnica u Republici Hrvatskoj, u gradu Makarska.

2008.

Otvaramo poslovnicu u Mostaru

Svoje korijenje ​širimo ​dalje pa tako 2010​.​ godine otvaramo poslovnicu i u Mostaru.

2010.

Otvaramo​ poslovnicu u Čapljini

​Nekoliko godina poslije Mostara otvaramo i novu poslovnicu u Čapljini.

2015.

Nove usluge

Elektro-Milas uz veleprodaju i maloprodaju elektroinstalacijskog materijala kreće i s proizvodnjom niskonaponskih razvodnih ormara za mjerenje, distribuciju i upravljanje električnom energijom.

2018.

Novi distribucijski centar

Dalibor Milas zajedno sa svojim stručnim timom kao pokretačke snage idu dalje i 2020. godine otvaraju novi distribucijski centar u Sarajevu od 1300 kvadratnih metara.

2020.

​Izgradnja novog ​distribucijsk​og​ centra

U tijeku je izgradnja novog distribucijskog centra u Republici Hrvatskoj na lokaciji gospodarske zone na Ravči kraj Vrgorca, na površini od 5000 kvadrata.

2021.