Često postavljena pitanja

Pronađite odgovore na svoja pitanja. Ako imate dodatnih pitanja javite nam se putem kontakt forme, e-maila ili telefonski. KONTAKT INFORMACIJE KONTAKT OBRAZAC

Često postavljena pitanja

Potrudili smo se izdvojiti najčešće postavljena pitanja kako bi što prije dobili svoj odgovor.

U svojoj ponudi imamo proizvode 84 proizvođača/brenda od kojih su svi bazirani u EU, osim 3 koje možemo smatrati domaćim proizvođačima, tj. isti su iz Bosne i Hercegovine.

U svojoj ponudi imamo +20.000 proizvoda dobavljača poput tvrtki: ABB, Schneider Electric, Gewiss, Vimar, Philips Lighting, Vortice, Lanzini..

Svi zainteresirani kupci nam se mogu javiti upitom na broj telefona +38739830751 ili na mail kontakt@elektro-milas.com. Također, slobodno nam se javite kako bismo organizirali sastanak te izravno razgovarali o poslovnoj suradnji.

Svi zainteresirani potencijalni poslovni partneri nam se mogu javiti upitom na broj telefona +38739830751 ili na mail kontakt@elektro-milas.com. Također, slobodno nam se javite kako bismo organizirali sastanak te izravno razgovarali o poslovnoj suradnji.

Trenutno svoje poslovnice imamo u sljedećim gradovima:

Ljubuški (BiH)

Sarajevo (BiH)

Mostar (BiH)

Grude (BiH)

Čapljina (BiH)

Makarska (RH).

Uskoro otvaramo vrata našeg novog distributivnog centra u RH u gradu Vrgorcu.

Naravno. Robu koja je dostupna na jednom od naših 7 skladišta u BiH i RH dostavljamo kupcima u roku od 24 h putem usluga brzih pošta ili svojom flotom vozila koja se sastoji od 2 kamiona i 7 dostavnih vozila (Caddy).

Ne. Elektro-Milas d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom i maloprodajom elektroinstalacijskog materijala, tehničke rasvjete, energetskih i signalnih kabela, sklopne opreme te proizvodnjom ormara za distribuciju električne energije.

Naravno. Obzirom da poslujemo na cijelom prostoru BiH i RH već 27 godina imamo iskustva u poslovanju s gotovo svim izvođačima radova, arhitektima i projektantima u struci i vjerujemo da možemo preporučiti ispravan odabir.

Da. 2017. godine smo pokrenuli posao proizvodnje ormara za distribuciju električne energije.

Naravno. Iznimnu pažnju posvećujemo sigurnosti i kvaliteti naših proizvoda. Tvrtka već godinama posjeduje certifikat ISO 9001, ali i specifične certifikate za proizvode koje proizvodimo. Također, u svom proizvodnom pogonu posjedujemo i ispitnu opremu kojom provjeravamo svaki proizvod prije isporuke.

Ukoliko sve odgovara propisima i zadovoljava sve tehničke uvjete, kod nas možete kupiti proizvod po Vašem nacrtu. 

Naš tim se trudi uvijek pomlađivati i davati priliku ljudima koji su voljni raditi za svoje bolje sutra.

Svoj životopis uvijek možete poslati na adresu kontakt@elektro-milas.com