Električna vozila postaju naša budućnost

Električna vozila sve su prisutnija u prometu. Od romobila, bicikala, motora pa sve do automobila. Povećana osjetljivost na zaštitu okoliša sve više usmjerava stanovništvo na odabir ekološki prihvatljivijih rješenja za kretanje/prijevoz iz čega proizlazi potreba za postojanošću infrastrukture punjenja koja je u skladu s jednostavnim, brzim i pametnim vremenskim intervalom za punjenje električnih vozila.

Ulaganje u sektor e-mobilnosti ne odnosi se samo na razvijanje vrhunskih tehnologija ili pružanje najboljih usluga punjenja električnih vozila nego usmjerava na snažno vjerovanje u nove poslovne modele sa sposobnošću izgradnje mreža koje promiču novi pristup svakodnevnog kretanja.

ULAGANJE U NAŠU BUDUĆNOST POČINJE DANAS

Gewiss u svojoj visokotehnološkoj viziji svakodnevnog života predstavlja JOINON rješenje za punjenje svih električnih vozila u potpunosti usklađeno s međunarodnim propisima koje uključuje tehnološku infrastrukturu proizvoda i njezino cjelokupno upravljanje, tehničku pomoć i održavanje.

Od stanica za punjenje do aplikacija za pametne telefone i tablete.

U našoj ponudi odaberite JOINON punjače za privatnu i javnu upotrebu.

I-CON

Wallbox I-CON dizajniran je da bude savršeno integriran u privatna i polu javna okruženja. Ono što ga ističe je elegantni i kompaktni dizajn, posebna funkcionalnost ”punjenja jednom rukom”, pametno upravljanje, pozadinsko osvjetljenje te različite mogućnosti ugradnje.

I-ON

Zahvaljujući inovativnom dizajnu, zaštiti IP55, maksimalnoj otpornosti na udarce i vremenske uvjete I-ON stanice za punjenje dostupne za zidnu i podnu ugradnju, dizajnirane su da se prilagode bilo kojem urbanom području. Osim što su intuitivani, sigurni i jednostavni za upotrebu, JOINON punjači su jednostavni i za instalaciju i održavanje.

JOINON APP

Besplatna aplikacija, dostupna u verzijama za iOS i Android omogućava korisniku električnog automobila da u svakom trenutku može vidjeti dostupnost stanica u mreži Large Net i njihov status. 

Podijeli

Povezane novosti