Detalji čine razliku: Otkrijte Neve up proizvode koji će oživjeti vaš interijer

Iako ih svaki dan više puta koristimo, malo kad o njima razmišljamo pa čak i prilikom uređivanja interijera. Riječ je o sklopkama i utičnicama, koje često neopravdano padnu u drugi plan.

Elektro-Milas kao ekskluzivni zastupnik i distributer Vimar proizvoda predstavlja njihovu novu liniju prekidača i utičnica Neve up s obnovljenim stilom koji ide u korak s trendovima.

Moderan izgled, širok raspon boja i materijala odlike su zbog kojih se lako uklapaju u svaki interijer. Kreiranjem novih pokrovnih maski – od sjajnih, do satiniranih i mat metalnih sada su moguće nove kombinacije koje udovoljavaju svim potrebama. Pored tradicionalne bijele boje, prekidači i utičnice sada su dostupni i u mat crnoj verziji.

Oduševit će vas ne samo svojim elegantnim dizajnom nego i inovativnim rješenjima za vaš dom, ugostiteljske objekte ili urede. Zahvaljujući bežičnoj povezanosti možete upravljati svjetlima, roletama, sobnom temperaturom i kontrolirati potrošnju energije.

Prekidači, pokrovne maske i montažni okviri stvaraju sveobuhvatan sustav koji pruža više mogućnosti za stvaranje ili ažuriranje vašeg idealnog ožičenja na svestran, modularan i pametan način.

Neve Up je dizajniran kako bi zadovoljio različite zahtjeve u raznim zemljama: široki spektar uređaja za sve međunarodne standarde, dostupan kako u talijanskom i američkom standardu, tako i u francuskom i njemačkom.

Ako još uvijek niste sigurni kakav dizajn, boje ili funkcije želite da vaši prekidači imaju sve detalje o Neve up seriji proizvoda pogledajte na stranici.

Podijeli

Povezane novosti