Intro Otkrij
svijetlu stranu
budućnosti
NEVE UP
Pametna ideja
za Vaš
dom

Otkrij Neve Up

Nova serija proizvoda Neve Up, talijanskog proizvođača elektromaterijala Vimar odiše kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću.

Elektro Milas kao ekskluzivni zastupnik i distributer Vimar proizvoda predstavlja novu liniju prekidača i utičnica Neve Up. Poput njenog prethodnika Neve, nova linija zadržava iste mehanizme za montiranje, ali s obnovljenim stilom i mnoštvom novih pokrovnih maski kako bi išla u korak s trendovima.

Neve Up pametna ideja za Vaš dom

Neve Up serija proizvoda oduševit će vas ne samo svojim modernim dizajnom nego i inovativnim rješenjima za vaš dom, ugostiteljske objekte ili urede.

01.

Bežična povezanost

02.

Kontrola potrošnje

03.

Upravljanje roletama

Velik izbor boja i materijala

Novi Neve Up prekidači svojim modernim izgledom, širim rasponom boja i materijala lako se uklapaju u svaki interijer.

Kreiranjem novih pokrovnih maski – od sjajnih, do satiniranih i mat metalnih sada su moguće nove kombinacije koje udovoljavaju svim potrebama. Pored tradicionalne bijele boje, prekidači i utičnice sada su dostupni i u mat crnoj verziji.

Potpuna povezanost

Zahvaljujući bežičnoj povezanosti možete upravljati svjetlima, roletama, sobnom temperaturom i kontrolirati potrošnju energije.

Prekidači, pokrovne maske i montažni okviri stvaraju sveobuhvatan sustav koji pruža više mogućnosti za stvaranje ili ažuriranje vašeg idealnog ožičenja na svestran, modularan i pametan način.

Klasični električni sustavi postaju pametni: ažurirajte ili proširite svoj sustav. Dovoljno je klasične prekidače zamijeniti novim povezanim uređajima tvrtke Vimar.

Moderan i inovativan dizajn

Neve Up je dizajniran kako bi zadovoljio različite zahtjeve u raznim zemljama: široki spektar uređaja za sve međunarodne standarde, dostupan kako u talijanskom i američkom standardu, tako i u francuskom i njemačkom.

Iznimno lake instalacije u nekoliko koraka. Idealna rješenja u slučaju novih gradnji ili restrukturiranja, nekog područja ili cijelog stambenog prostora, trgovine, restorana, ureda ili u svim situacijama u kojima se zidarski ili soboslikarski radovi moraju smanjiti na minimum. Ovi uređaji povećavaju vrijednost imovini i poboljšavaju život onima koji u njoj žive.

Termostat

Uz elegantan dizajn Neve Up termostat ima i jednostavne funkcije poput kotačića za namještanje temperature, 4 unaprijed postavljene tipke za odabir ON/OFF, podešavanje °C/°F, odabir ljetnog/zimskog načina rada i podešavanje svjetline zaslona. Dostupan je u bijeloj i crnoj verziji. Kontroliranje i preko intuitivnog i modernog sučelja s digitalnim LED zaslonom.

Izaberite idealnu kombinaciju